RSS

Kortläger och spa

08 Feb

För att utvecklas krävs träning. Utan vila ger träningen inget resultat. Utan livskvalité är det inte kul att träna.

Faktumen ovan kan ses som någon form av ekvation där det krävs fingertoppkänsla för att på bästa sätt skapa balans mellan olika faktorer. Den nuvarande veckan kommer, för min del, ha varit näst intill fulländad vad gäller denna balans. Visserligen hade det varit önskvärt med mer träning och mindre plugg, men står det C-uppsats på schemat så gör det!

Måndag till torsdag har till största delen spenderats i skolan, även om det hunnits med några enstaka träningspass. I övrigt har det inte hänt särskilt mycket. Livet är tufft när skoldagarna sträcker sig från 07:30 till 18. Mellan torsdag kväll och lördag morgon blir det, om allt går enligt plan imorgon bitti, 8 träningstimmar, varav 50 minuter A3, på snö. Därefter bär det direkt av ner till Götet för en veckoavslutning på fantastiska Sankt Jörgen Park Resort. Där skall kroppen få välbehövlig kraft och återhämtning.

Sitter för övrigt och avnjuter en Trappistes Rochefort 10 i detta nu. Det är livskvalité i dess ädlaste form.

På det stora hela – en tämligen välbalanserad vecka.

20130208-232335.jpg

Fullt hus, nypistat och snöfall. Ungefär som det sett ut på Skidstadion varje dag sedan första december. Förutom det där sista kanske.

20130208-232409.jpg

Har haft en del funderingar kring det där med livskvalité den sista tiden och kommit fram till att jag har några speciella ingredienser som hjälper till att förgylla tillvaron. Förutom kärleken till Agnes, familj,  vänner och träning spelar diverse gastronomiska upplevelser en stor roll, både i fast och flytande form. En sak är säkert. Storheten i öl tog ej lång tid att finna. Nog om detta sidospår.

Det var allt grubbel för denna gången. Ciao!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 8, 2013 i Religiös åskådning

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: