RSS

Första februari – kvalité på hyllorna

31 Jan

Härmed uttrycks en stor ursäkt över bloggens låga uppdateringsfrekvens den senaste tiden. Först kom sjukdomen och satte käppar i hjulet och sedan dess har livet utnyttjats till fullo var minut. Det har helt enkelt inte funnits tid att skriva någonting här. Nu känns det som att det är dags för torkan att upphöra. Läs och begrunda!

Imorgon, fredag, händer något som inte hänt på två månader. Systembolaget släpper in lite nytt i butikssortimentet. Nyheterna är uppdelade i två grupper, det som släpps på ett stort antal butiker och det som endast släpps på vinkällarbutikerna (Stockholm, Göteborg och Malmö). Bland dyrgriparna i hyllorna imorgon står ett öl som på ratebeer är rankat top 50 world wide, alla kategorier. Det hamnar lyckligtvis lite varstans. Inte illa med tanke på den nuvarande 7e-platsen. Skynda fynda Goose Island Bourbon County Stout!!!

I övrigt släpps flera andra toppöl. Börjar plånboken bli för tung är det dags att lösa det med en gång! För egen del blir det ett par Goose Island, Gouden Carolus, Nils Oscar och Mikeller George. Mer om detta och kommande släpp finns att läsa på uppdrucket.blogspot.se.

Nu dröjer det inte länge till nästa post! Hörs och ses!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på januari 31, 2013 i Religiös åskådning

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: