RSS

Inför GM i teamsprint

02 Feb

Denna första lördag i februari har bjudit på mycket gott, först en välbehövlig sovmorgon, därefter morgonmys med Agnes, sedan en bilfärd till Borås där en rejäl pizzalunch intogs och avslutningsvis ett riktigt fint pass på Borås Skidstadion.

20130202-170539.jpg

Borås Skidstadion var under största delen av passet dränkt i solljus för att sedan leverera en riktigt vacker solnedgång.

Nu väntar förberedelser inför morgondagens teamsprint i Hyltebruk. Det blir samma lag och upplägg som på DM för två veckor sedan, Jesper inleder och jag avslutar. Spännande!

Inhandlade givetvis lite smarrig brygd igår. Det blev ungefär som tänkt. Dock var det riktigt svårt att hålla händerna i styr. Flaskorna hoppade nästan ner i varukorgen av egen kraft. Snålheten/vettet tog till slut överhanden och det hela slutade bra. Kompletterade idag gårdagens köp med ytterligare två stycken Goose Island. Det hade snudd på varit en synd att endast köpa fyra flaskor. Förmodligen mättas finöltarmen med lite Bourbonfatlagrad stout denna afton. Återkommer inom ett par dagar med en recension!

20130202-171609.jpg

Gårdagens fångst var i starkaste laget. Medel-ABV: 13,4 % per flaska (9,4, 15, och 11 %).

Har ni ännu inte fått tummen ur arslet och besökt Systembolaget finns det fortfarande en hel del högkvalitativa februarinyheter kvar i butikerna. För exakta butikssaldon och -sortiment, besök Systembevakningsagenten. Där uppdateras butikernas saldon löpande och det går dessutom att se hur stora volymer av en specifik öl som finns kvar totalt i hela Sverige. Riktigt bra redskap för att slippa sitta och söka efter enskilda artiklar och saldon på systembolagets egna hemsida (som visserligen börjar bli riktigt bra!). I alla fall värt att prova!

Simma lugnt!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 2, 2013 i Religiös åskådning

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: