RSS

Tecken på liv och form

24 Feb

Jag vill med detta inlägg inte visa mig på styva linan och skriva något högkvalitativt, utan endast låta bloggen ge ifrån sig några simpla livstecken. Detta i form av en kort redogörelse för vad som skett sedan sist och vad som komma skall. Luta dig tillbaka, inta en skön sittställning och häng med i den något osammanhängande berättelsen!

Sedan förra inlägget rörande tillvaron har det gått två veckor. Då, liksom nu, var det fredag och ett efterlängtat besök på Sankt Jörgen Park Resort väntade. Vistelsen där kommer redogöras för i ett kommande inlägg dedicerat denna angenäma anläggning allena. Nu till förra helgens utsvävningar.

20130216 och 20130217 säger, antar jag, den av längdskidor ointresserade, inget alls. Den som är inne i ”the business” har däremot stenkoll på vad som hände dessa datum. Vi hade lokala framgångar i form av en omtalad stjärna. Jag skriver såklart om cuptävlingarna vid Lassalyckan i Ulricehamn. Stjärnan i länken ovan är, vilket torde framgå, icke jag, och även om min prestation under helgen var klart godkänd kan jag inte jämföra mina resultat med brorsans (6:a på sprinten (där jag blev 45:a) och 9:a på distansen (där jag blev 35:a)). Mitt resultat på distansen är bland det bästa jag någonsin åstadkommit i skidväg och det känns bra att formen är fin trots minimalt med snötimmar sedan nyår.

Det var allt från förra veckans tävlande. Denna helgen blir det vila från självplågeri. Istället skall det njutas av livets goda ting. Självklart skall de obligatoriska träningstimmarna avverkas. Vidare rapportering väntas följa i början av nästa vecka.

Auf wiedersehen!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 24, 2013 i Religiös åskådning

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: