RSS

Dagsform

03 Feb

Klockan slår strax elva. Jag, mor och far sitter i bilen på väg mot Hyltebruk. Där avgörs idag, som sagt, GM i teamsprint. Känslan i kroppen är helt okej och sinnesmässigt går det inte vara mer laddad. Jag hoppas på att kunna tömma kroppen totalt idag och leverera en riktig tömning. Allt beror dock på hur formen är för dagen. Rent logiskt borde den vara bra.

20130203-110333.jpgSkall bli spännande att se spårstatusen i Hyltebruk. Snön lyser med sin frånvaro, men termometern står på 4-

Under sensommaren, hösten och vintern har jag lyckats hålla ett månadssnitt på 50 träningstimmar, varav många (fler än vanligt) tillbringats på snö istället för barmark. Dessutom har det blivit mer kvalité på snöpassen än tidigare år. Fler tävlingar och fler intervallpass verkar ha givit det som behövs för att kunna utvecklas i rätt riktning. I januari bröts dock den positiva träningstrenden. Cirka 35 träningstimmar fördes in i träningsdagboken. Verkligen inte tillräckligt, men två sjukdomar omöjliggjorde att bibehålla den positiva trenden. En lägre träningsdos borde, som det ser ut för tillfället, leda till bättre form. Jag tror på det! Nu är det race som gäller. Därefter skall träningsplaner smidas och framtiden planeras. Att hålla 50 timmar i månaden blir svårt då C-uppsatsen tar mycket tid i anspråk. Målet för resten av träningsåret är att samla 40 högkvalitativa timmar per månad.

På återseende!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på februari 3, 2013 i Religiös åskådning

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: