RSS

DM-GULD!

20 Jan

Idag krigade jag och Jesper om guldet i sprintstafetten på DM. Vi gjorde båda bra lopp och lyckades vara först över mållinjen. En riktigt skön seger!

I H21 kom bara 4 lag till start, men eftersom juniorklassen körde samtidigt blev det trots allt tight stafetten igenom. Jesper genomförde startsträckan lugnt och kontrollerat. Jag blev utväxlad i ledning tätt följd av junisarna från Falköping och Ulricehamn. Även Stern var med in, annars var det långt bak till nästa seniorlag. Mellansträckorna gick sedan kontrollerat utan missöden och Falköping och Stern fick släppa. Ut på sista hade jag en ledning som jag valde att inte utöka. Istället blev det mycket lugn och kontrollerad körning till botten av Borgstenabacken där det hela avgjordes. Jag tryckte till, fick bra många meter på toppen och slapp fokusera på annat än att inte ramla på upploppet. Härlig känsla!

Nu blir det söndagsmiddag och mys för hela slanten. Ha en trevlig söndagskväll!

Imorgon fortsätter Londoninläggen.
Ciao!

P.S. Glömde berömma helgens arrangemang. Det känns riktigt kul att få åka för en klubb som Borås SK där det finns fullt av visioner och ett rejält GO! Tack för två riktigt fina tävlingar!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på januari 20, 2013 i Religiös åskådning

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: