RSS

Vecka 45

11 Nov

Årets fyrtiofemte vecka kan träningsmässigt sammanfattas som god men tung. Anledningen till dess tyngd är oklar. 8 konditionspass (12:50 träningstid, varav 40 min A3 och 10 min A3+) och 2 styrkepass  (1 överkroppspass och 1 underkroppspass) har hur som helst gjort benen tunga att släpa efter sig. Värre kommer det inom kort att bli. I afton väntar nämligen ytterligare ett underkroppspass som egentligen skulle genomföras nästa vecka, men som infaller nu med tanke på kommande veckas race. Förhoppningen är att vila mån och ons kan få kroppen någorlunda pigg, även om det för tillfället känns som önsketänkande.

Rullskidveckan avrundades förstklassigt genom ett fint distanspass. Vi var riktigt många som gav oss ut för att njuta av söndagsmorgonen. Kul när det blir ett så stort gäng som samkör!

20121111-125724.jpg

13 goa gubbar krigade på i November-rusket. Här i stigningen upp till spurtpriset vid Härkeshult.

Självklart har det blivit mer än träning i veckan. Bland annat har en vinkyl inhandlats för att ölen skall kunna hållas korrekt tempererad. Dessutom har jag och Agnes gått på date och sett Skyfall. Den var ríktigt tung. Daniel Craig som James Bond känns helt rätt. Han är action. Precis som filmens, enligt mig, absolut bästa scen, en jakt med rejäla offroad-hojar där de kör över hustak och dylikt. Ytterligare något positivt med filmen var de olika outfitsen. Majoriteten av alla plagg är så snygga att de garanterat är värda sin vikt i guld.

Innan bion käkade vi på El Corazón vid Kungstorget. Jag beställde pizzan Cuatro Quesos med fyra sorters ost för 158 riksdaler. Det var en sanslös hit. Stället, som i övrigt inte imponerade över huvud taget, är mycket väl värt ett besök endast för denna fantastiska pizza!

20121111-125758.jpg

Vår nya familjemedlem. Innanför spegelglaset ligger dyrgriparna och mognar i maklig takt.

Nu skall det sovas middag i ett par timmar.

Ciao!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på november 11, 2012 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: