RSS

Tränings-mayheM

17 Okt

Under måndagen anlände min mycket eminente vän, Johan ”Slugger” Samuelsson, till Göteborg för att under tisdag och onsdag företräda Clash of Nations på Event-mässan. Detta gjorde att jag och Agnes fick äran att agera härbärge, ett sjukligt gemytligt uppdrag när så fint folk kommer på besök. Ryktet om att ”Slugger” besökte stan spred sig under måndagen. Jungeltelegrafen nådde ända till Sätila och lockade Johan ”Biffen” Högstrand att under tisdagsmorgonen ansluta sig till gemenskapen på Lilla Regementsvägen 6. Då ”Slugger” och Agnes var och arbetade hela dagen fick jag och ”Biffen” roa oss ensamma under förmiddagen. Vi tog oss billedes till Vättlestugan och köttade runt Vättlefjällsleden. För att njuta ytterligare tog vi ett par extrasvängar, en av dessa exemplifieras nedan:

Efter att ha granskat både en Garmin-klocka och en smartphone kan konstateras att Vättlefjällsleden ej mäter de utlovade 25 kilometrarna. Endast knappa 24 kilometer finns där för avnjutning.

Aftonen präglades sedan av gemenskap. Jag, ”Slugger” och ”Biffen” gav oss ut i mörkret med lätta löpsteg för att göra av med lite överskottsenergi. De två övriga dunkade sedan av några löpintervaller medan jag vände hemåt för att lyfta lite skrot. Det som sedan inträffade bör för allas skull hållas hemligt. Kan avslöja att diverse läten lämnade ett överfullt duschrum och att romantiken sedan flödade runt middagsbordet där delikat näring och dryck inmundigades på ett högtidligt manér. Håll till godo.

Denna onsdag har tillbringats i skolan. Hann trots det med ett uppfriskande rullskidpass på 2 timmar i mörkret. Riktigt mysigt!

20121017-215116.jpg

Auf wiedersehen!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på oktober 17, 2012 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: