RSS

Update

11 Okt

En vecka har passerat sedan sist. Livet har rullat på med läpparna formade i ett riktigt brett leende. Fint som snus!

25manna-stafetten och -korten avgjordes den gångna helgen i Himmelsboda, strax söder om Tullingesjön. Jag löpte sträcka 5 och gjorde ett godkänt, men långt ifrån felfritt, lopp. Laget slutade på en godkänd 90:e plats. Tämligen långt ner i resultatlistan jämfört med 2011 då det flöt på riktigt bra.

Lördagsaftonen i hufvudstaden tillbringades tillsammans med mor på Paganini, en liten trevlig restaurang med italiensk prägel belägen i Gamla Stan. Där avnjöt vi utsökta delikatesser, både i fast och flytande form. En riktigt trevlig lördagskväll helt enkelt!

På söndagens individuella medeldistans var ett stabilt lopp på väg, men en bom in till kontroll nr. 8 tillsammans med lite småmissar satte käppar i hjulet. Trots det, riktigt skön känsla att vara tillbaka på banan igen vad gäller orienteringen. Löpformen är bättre än på riktigt länge (och då är det icke år i singularis jag åsyftar) samtidigt som orienteringstekninen är relativt stabil.

Helgen avslutades i ett negativt manér. Istället för att komma hem halv elva, som tänkt, satte jag foten innanför dörren klockan halv fyra. Detta på grund av en tågbrand på V:a Stambanan i höjd med Finnerödja utanför Laxå. Efter en lång väntan i Falköping kom taxibilar till undsättning och förde mig med flera söderöver. Eftersom vagnarna i stan sedan länge hade slutat gå avverkades sträckan Munkebäcksmotet-Kviberg till fots under marschlika förhållanden. Nästan nostalgiskt!

Nuvarande vecka har än så länge endast fört gott med sig! Den inleddes i bästa tänkbara anda med måndagsmiddag. Agnes stod för maten och levererade en himmelskt gastronomisk upplevelse. Elin & Erik fulländade det hela genom sin närvaro.

Skolan levererar för tillfället taskig kvalité på föreläsningarna. Det gör att mer tid blir över för träning i det strålande höstvädret. Igår avnjöts ett löppass på cirka 24 km i Delsjöterrängen. Högklassig träningsmiljö!

Denna torsdag bjuder på dubbla intervallpass och som kompensation kommer morgondagen spenderas i viloläge. Helgen tillbringas i Torsby med dubbla pass både lördag och söndag. 10 timmar på snö är planen.

20121011-163204.jpg

Utsikt från Getryggen med city periferin.

20121011-163236.jpg

iOS 6 måste utnyttjas till fullo. Panorama från samma lokation.

20121011-163252.jpg

”GO PLATS” står det på en skylt mitt i skogen. I skyltens förlängning löper en stig. Följer man den till dess ände fastnar denna bild på hornhinnan (i bästa fall). L:a Björketjärn ligger spegelblank.

20121011-163328.jpg

Ugglemossens södra ände.

20121011-163341.jpg

Sträckningen av gårdagens runda.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på oktober 11, 2012 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: