RSS

Gubbdistans i all ära, men…

14 Jan

Stora delar av året är det en fröjd att på rullskidor susa fram genom landskapet runt Göteborg med trevligt sällskap under gubbdistanspassen. På vintern känns det dock helt fel att plocka fram rullskidorna och börja gneta när det finns snö i Borås.

Igår, efter höstterminens sista skoldag, gick färden från Götet till Borås där helgens första träningspass kördes igenom. Det blev 5 x 5 minuter skateintervaller på det drygt 400 meter långa konstsnöspåret. Trots den ringa spårlängden lyckades jag samla ihop 300 höjdmeter. Jag lämnade skidstadion lite efter åtta, då fanns det fortfarande riktigt gott om motionärer snurrandes runt spåret. Imponerande att se hur folk gnetar på sent en fredagskväll!

På dagens agenda stod två pass varav ett nu är avklarat. Blev till att nöta av en stege på 1-2-3-4-5-4-3-2-1 minuter med sjukligt mycket folk på spåret. Känslan var riktigt go med det snabba underlaget och den höga farten. I eftermiddag blir det ett lite lugnare pass. Alltid kul att cruisa runt och tjöta med goa gubbar!

20120114-142753.jpg

20120114-142831.jpg

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på januari 14, 2012 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: