RSS

The Boss

01 Dec

När biljetterna till Springsteens koncert på Ullevi den 27e Juli släpptes igår kl 9 satt jag i kö på Live Nations hemsida i 40 minuter för att helt plötsligt bli placerad sist i kön. Då var jag redan sen till skolan. Kul. Hoppet om att få höra Bossen ta ton på Ullevi var försvunnet. Lyckan vände när Agnes smsade och sade att 3 biljetter var kirrade till extrakonserten den 28e. Sweet!

Bruce må vara boss på den musikaliska scenen. På SkiErg-scenen finns tyngre aktörer och där har inte Bruce skuggan av en chans. Vore mäktigt att göra en helhjärtad satsning på att bli bäst på SkiErg. Vore coolt att få smeknamnet ”The Boss”!

Köttade igår, tyvärr ej i egenskap av att vara ”The Boss”, fem stycken 1000-metare på SkiErg, motstånd 10. Försökte komma in i åkningen och få en bra start med det mörka halvårets mördarträningsredskap. Det gick vägen. Det är en skön känsla att känna hur mycket ett träningspass ger rent fysiskt. Jag tror intervallerna gör riktigt stor nytta inför skidsäsongen. SkiErg is da shit!

Nedan en film från sista intervallen. Försöker köra så skidlikt det går, men när tröttheten tränger sig på är det lätt att tappa skidtekniken och hemfalla åt hemsk ”gymteknink” (se nästa film).

Nu skall dagens pass nr. 2 avverkas. Rullskidintervaller borta i Bergsjöbacken. Pass nr. 1 bestod av 2:45 löpning. Tror det kommer påverka känslan i benen i väldigt negativ riktning.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på december 1, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: