RSS

Berit

27 Nov

När det ur tomma intet helt plötsligt bildas en bäck och det dessutom blåser vita gäss på densamma, då vet man att det är dåligt väder. Jorden verkar vara i gungning och vi stackare på västkusten får ta smällen. Skit!

Träningsplanen för vecka 47 var 15 timmar. Efter mirakulöst dåligt väder har dosen blivit en bit över 11 timmar. Trist! Ibland räcker inte motivationen till.

Trots sämre träning än planerat avslutades veckan idag med två riktigt härliga pass, ett löppass och ett rullskidpass. Löppasset bedrevs på hemmaplan i form köttning runt sjön Såken. Att springa med regnet piskande mot kinderna och vinden vinande runt öronen fick mig att njuta. Det kan låta som en konstig reaktion, men känslan av att leva just här och nu är otroligt skön!

Eftermiddagens rullskidpass genomfördes på 4or i ett stormande Borås. Närmare exakt på Kransmossen. En kort beskrivning av passet: långa, jobbiga och slitsamma intervaller tillsammans med Erik Wickström, som gick för knock-out och fick ett övertag. Intervallerna gick från bro nr. 2 upp till stykestationen på toppen av varvet. Intervalltiderna, om jag minns rätt: 7:49, 7:55, och 8:08. Erik hängde av mig lite på 2a och desto mer på 3e intervallen. Ibland är livet tufft. Passet var riktigt kvalitativt och det är grymt viktigt att ha en trevlig sparringkompanjon när Berit anfaller. Hon fällde en stor tall över spåret under passet, men skonade oss tappra idrottsmän. Tack för det!

Tänkte smyga in ett inlägg om så allvarliga ting som ”livets vatten” under veckan. Får se vad det blir.

Imorgon en ny skolvecka.

Enjoy!

 
2 kommentarer

Publicerat av på november 27, 2011 i Religiös åskådning

 

2 svar till “Berit

 1. Erik Wickström

  november 29, 2011 at 14:56

  Vi borde ta en fika med Berit någon gång.

   
  • aleandrowest

   december 3, 2011 at 15:13

   Låter som en ypperlig idé. Får se vad hon säger, stackars Berit!

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: