RSS

Materiell lycka

10 Nov

Veckans sista skoldag, resa hem till Hillared, träning på JSM-banorna och materiell lycka. Den här dagen har bjudit på mycket och en välförtjänt natts sömn väntar.

Dagens föreläsning slutade ett par timmar innan utsatt tid och jag fick tid över för träning vid ankomsten till Borås. Min klubb kommer att arrangera JSM uppe vid Borås Skidstadion i början av Mars och banorna har varit tvungna att breddas och förnyas vilket har medfört stora markarbeten under hösten. Jag var inför dagens pass nyfiken på förändringarna. Efter att ha avverkat alla olika slingor och sett allt nytt blev det en extra-tur ner till Kype och tillbaka. 1:45 löpning i lugnt tempo blev träningsdosen. Tog lite bilder utmed banorna som jag tänkte lägga upp om några dagar. Riktigt kul att se hur bra allting har blivit. På några ställen ligger t.o.m. vasaloppsspåret i lä!

Dagens små gottebitar: Nya skatepjäxor, nya klassiska pjäxor och, sist men inte minst, en flaska Ardbeg 10 Y.O. Det sistnämnda är en gåva från ”Karl” efter hans och mammas glaciärläger i Ramsau. Sweet!

Mums

Mums

 
2 kommentarer

Publicerat av på november 10, 2011 i Religiös åskådning

 

2 svar till “Materiell lycka

 1. Christoffer Johnsen

  november 25, 2011 at 16:09

  Sjukt najs! Kan inte kommentera dina pjäxor, men whiskeyn är prima vara – ska själv öppna min flaska (införskaffad på flygplatsen i Kenya) lite senare för att påminna mig själv hur gott livet är… Hoppas vi springer in i varandra framåt juletider…

   
  • aleandrowest

   november 26, 2011 at 00:44

   Whiskyn är riktigt fin den men pjäxorna är inte helt fel de heller;) Kanske vi springer in i varandra under Ulricehamns julrusch. Vore trevligt att ses!

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: