RSS

En Bore på semester

07 Nov

Idag vid lunch fattades beslutet att Bruksvallspremiären körs i Bruksvallarna som planerat. Det blir alltså ingen flytt av tävlingarna till Östersund. Snöläget är fortsatt dåligt och bansträckningen kan komma att ändras ända fram till tävlingsdag. Det rapporteras även om begränsad träningsmöjlighet på spåret. Inga bra förhållanden om man är sugen på att både få tävla och kötta ett par träningspass där uppe till helgen. Turligt att hoppet är det sista som lämnar människan!

Göteborg är en mycket vacker stad att åka rullskidor i för övrigt. Någon gång framöver kommer ett inlägg om just rullskidåkningen här i västkustens metropol.

Idag avverkades ett skatepass utmed strandpromenaden i solnedgången, det är svårslaget! Dessförinnan fick musklerna jobba hårt på gymet. Allt för att förhöja upplevelsen av rullandet. Kroppen protesterar efter gårdagens lopp och livet är i övrigt på topp.

Dagens stycke text fick bli en mycket kortfattad redogörelse för dagens begivenheter. I takt med att jag får mer överskottsenergi kommer texternas djup att öka.

Nu väntar en dröm om hur vår gud Bore begraver Svea rike i ett tjockt vitt täcke av pudrig snö. Sleep tight!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på november 7, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: