RSS

Långvarig bloggtorka

05 Nov

Det har sedan mitt senaste inlägg gått en bra bit över en månad. Torkan på bloggen har varit total, ett tillstånd som i detta nu är brutet. Återkomsten är ett faktum och en brutal skidsäsong ligger för mänsklighetens fötter.

För sju veckor sedan lämnade jag skolbänken på Medicinarberget och gav mig ut på en sex veckor lång praktik. Det har varit en grymt rolig och lärorik period. Baksidan av myntet är att livet rutas in i ett heltidsschema och överskottstid kan man se sig i stjärnorna efter. Tankarna på bloggen har varit många och viljan att posta några inlägg har varit stor, men tyvärr har inte tiden för sådan vardagslyx funnits till. Nu väntar en lugnare period i skolan och nya blogginlägg kommer dyka upp titt som tätt. Att återgå till studentlivet är guld för själen. Mmm!

Denna lördag har än så länge bjudit på ett par härliga ting. Först investerade jag i en välbehövlig sovmorgon. En en nattsömn på 11 timmar var ett tag sedan kroppen fick smaka på. Därefter avnjöts en kortare frukost som uppladdning för dagens träning. Imorgon är det tävling, Rollsborundan, vilket gjorde att dagens pass fick bli en väckarklocka för kroppen. 5 st 4-minutersintevaller med 8 minuters intervallvila tillryggalades och känslan i kroppen bådar gott. En höstdag med torr asfalt och blå himmel gör för övrigt underverk för motivationen.

Mina egna förväntningar inför morgondagens lopp är högt ställda och jag siktar på att ligga med längst fram och slåss om topplaceringarna. Hur formen står sig gentemot konkurrenterna är svårt att veta, eftersom min senaste rullskidtävling var KOTH i våras. Där gick den klassiska delen bra och efter mycket kvalitativ träning den sista tiden kan kroppen inte annat än vara i bättre slag nu.

 
2 kommentarer

Publicerat av på november 5, 2011 i Religiös åskådning

 

2 svar till “Långvarig bloggtorka

 1. Erik Wickström

  november 6, 2011 at 19:49

  Grattis till ett bra lopp i Rollsbo! Det måste vara intervallerna i Mastenbacken som gör susen!

   
  • aleandrowest

   november 7, 2011 at 12:59

   Tack detsamma! Mastenbaceken skall inte förringas, den bringar kraft 😉

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: