RSS

Ett Faktum

17 Sep

Känslan av att tiden flyger är ett faktum. Det känns som att förra uppdateringen kom för några dagar sedan men efter att ha utfört diverse övningar i kalenderförståelse kan jag dra slutsatsen att det snudd på gått två veckor sedan sist. Två mycket intensiva veckor!

Skolan går på högfart, träningen kräver sitt och livet i övrigt är fullproppat med underhållning. Då går det undan.

Högklassig underhållning avnjöts igår på Liseberg:

Håkan

Håkan

Träningen de sista två veckorna har varit fokuserad på formtoppning inför stafett-sm i orientering, som imorgon går av stapeln uppe i Vänersborg. Förra veckan gick i fartens tecken och mycket A3-tid sattes in på träningskontot. Sista veckan inför stafetten har fokus legat vid kartträning och löpning. Endast två rullskidpass är genomförda, och det lär inte bli två. Imorgon efter tävlingen är det vila beställt! Fram till tävling väntar ikväll ett löppass för att känna på, och förhoppningsvis förbättra, dagsformen.

Nästa vecka kan sägas vara ett avstamp i tillvaron. Klockan nio pån morgonen skall jag infinna mig på avdelnig 18, Kärlkirurgen, på Sahlgrenska. Där väntar en sex veckor lång praktik som ska bli farligt spännande!

Sista två veckornas träning:

Vecka 36

8 träningspass(varav 2 styrka), 11h 15min, 2h 44min A3-tid.

Formen är god och varje träningspass genomförs med målet att det ska ge så mycket som möjligt. Det känns som en i längden vinnande filosofi!

Veckans köttarpass är löpning runt det mesta av Skatås 18-kilometersstig. Inklusive uppvärmning och nerjogg tog passet 2:10. Själva 18-kilometersrundan tog dryga 88 minuter. Då löptes en annan runda än utsatt, troligen lite kortare, fram till den stora skylten där själva stigen börjar. Skit samma, sådana petitesser är oväsentliga i det stora hela. 88 minuter högintensiv löpning i obanad terräng är bra träning! Punkt slut.

Allsidigheten har breddats. Ett pass som lämnar mycket träningsverk efter sig likaså. Istället för ett traditionellt hållningsstyrkepass körde jag under söndagen ett pass på väggarna i klätterlabbet uppe vid Chalmers.

Labbet

Labbet

Vecka 37

6 träningspass och en total A3-tid på strax under 2h beräknas. Det är bara att hoppas att schemat håller.

Nästa vecka väntar förhoppningsvis fler timmar och ett par längre distanspass.

CU

//Aleandro

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på september 17, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: