RSS

2nd week going on

06 Sep

Skolans vecka nr 2 växer till sig och likaså det karaktäristiska västkustvädret, vilket kan få en att vilja gå under jorden i perioder. Det positiva med höstvädret är det ständigt växande pannbenet och den tillflödande motivationen som smyger sig på när vintern kommer allt närmare. Må det bli en snörik vinter med fina skidspår i Göteborg även denna säsong!

Efter en krympt träningsdos förra veckan(till följd av fest och annat härligt som gör att kroppen får slita) inleddes vecka 37 igår med ett tufft intervallpass på 4or i ösregn uppför KING OF THE HILL-backen. Feelingen var awesome och formen god, ända till imorse då jag vaknade upp med en liten svullnad mellan 2 utskott på ryggraden. Lite ömmande då jag svankade, men annars inget problem. I takt med att dagen flutit på har verken lagt sig i stort sett helt, men svullnaden kvarstår. Körde nu på kvällen ett hårt styrkepass och kände inget, men oron är stor då jag aldrig någonsin råkat ut för något liknande. Rullskidor har aldrig orsakat något värre än armbågssmärta, skrapsår och träningsverk, men det här? Kanske var det en mycket ofördelaktig sovställning som orsakade det hela. Vem vet? Imorgon blir det hur som helst vila och på torsdag förhoppningsvis ett stak-intervallpass med Mattias Karlsson. Om ryggen känns bra då vill säga…  Man vill ju inte ha diskbråck när man är vältränad och bara 22 bast. Då ser man nog ut som ett vingt och skevt borr när man går i pension. Satan också!

Morgondagen blir tuff, skolbänken skall nötas från åtta till fem och träsmaken lär ge sig tillkänna. Nu ska det laddas för god natts sömn. Njut av sömnen!

 

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på september 6, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: