RSS

Vecka 2 lider mot sitt slut

28 Jul

Arbetsvecka nr 2 är snart förbrukad, dock återstår hälften av träningsveckan.

Hittills har tre träningspass genomförts, varav två intervallpass: Ett stakintervallpass i starkt motlut på 4or med en intervalltid på 40 min i tisdags och ett löppass med 6 5minutersintervaller igår. Idag blev det för variationens skull ett ”lugnt” klassiskt distanspass hem från jobbet på 4orna (det är ett måste att kötta på när odjuren till skidor vill åka bakåt istället för framåt).

Att jobba och träna samtidigt skapar en mycket begränsad tillvaro. Inget annat än dessa sysslor hinns med om man ska kunna somna i tid. Imorgon tänkte jag ta ledigt från träningen och unna mig en slapp eftermiddag och kväll. Kanske lite fiske hinns med, man vet aldrig. Den varan blir det hur som helst mer av i helgen, fisket alltså. Planen för lördag och söndag är att bygga en fin sysslokompott bestående av: En omgång taktegelmästeri, en nypa träning, ett stycke fiske, samt ett under i form av kärlek.

Imorgon avgörs för övrigt 5-dagars. Imorgon blir det pizzafredag på jobbet. En stor dag stundar. Länge leve kebaben och dess vänner!

Auf wiedersehen!

 
2 kommentarer

Publicerat av på juli 28, 2011 i Religiös åskådning

 

2 svar till “Vecka 2 lider mot sitt slut

 1. J-mannen

  augusti 24, 2011 at 12:53

  Unge man!
  Jag saknar både dina uppdateringar av bloggen (1 månad sedan sist…) och ditt deltagande under våra tunga klättringar uppför Gbgs alper!
  Var är du? Vad händer?
  /J

   
  • aleandrowest

   augusti 29, 2011 at 08:43

   Då oifrånkomligt arbete, till följd av bristande sponsoruppslutning, har stulit mycket omfattande delar av min begränsade tidsdepå har jag tyvärr varit tvungen att skära ner på livets godbitar. Nu är min utgångspunkt, fr.o.m idag, åter Gbg, vilket innebär både bloggande och bergsgeteri uppför diverse branter. På återseende!

   //Aleandrowest

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: