RSS

Ett jobb på heltid och två på halvtid

20 Jul

Måndagen var en mycket symbolisk dag. I och med att klockan slog sju bastant dova slag tidigt i gryningstimma inleddes min beskärda del av årets sommarjobb. Halva sommarlovet är nu historia och återstoden av det så kallade lovet bjuder på kneg i ädlaste slag. 7-16 i 6 veckor tror jag gör kroppen gott!

Utöver heltidsarbete på DHL är jag, i egenskap av ”egenföretagare”, denna vecka tvungen att smida många järn i elden samtidigt. Två ”halvtidstjänster” slåss om tiden, vilken ibland känns obefintlig: Proffslivet kräver sitt samtidigt som man inte kan sluta vara människa.

Träningen går som smort och formen blir allt sämre. Föregående mening kan utan närmare anblick låta fel, men förklaringen ligger i att jag tisdag och onsdag gått upp vid halv fem för att åka rullskidor till jobbet och att jag efter jobbet åkt rullskidor hem. Skate alla gånger dessutom. Benen blir inte piggare av den chocken. I slutändan är det bara att hoppas att slitet lönar sig. Strax under 20 timmar träning skall på söndagen bokföras i aleandrowest AB.

Nu skall ett av tre element för fungerande träning uppfyllas. Klockan står på 6 och fram till dess skall det investeras i en härlig tupplur!

Sov gott!

 

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på juli 20, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: