RSS

Inflytt, träning och livsnjutning

10 Jun

Dagar kommer, dagar går

Sakta faller en glädjens tår

Livet leker, det ligger på topp

Sakta reser sig en sliten kropp (läs ev. snopp, träning är bra för potensen)

Tisdag

Med sex färska timmar i veckobagaget var maskineriet för dagen slitet. Tur att motivationen finns där!

5 timmar träning fördelades på 2 pass, ett förmiddagspass på skaterullen (2:45) och ett eftermiddagspass i stakmaskinen (2:15). Skatepasset gick riktigt fint, underkroppen fick bekänna färg i slutet av passet och därför blev valet för eftermiddagen att enbart staka. Jag vågar inte ge mig ut på alltför långa stakpass på skidorna. Detta av rädsla för armbågsproblem. Det känns det bra att kunna träna samma sak fast mycket mer skonsamt och samtidigt se på film. Lyx kan man kalla det!

Onsdag

Aktiv vila efter veckans två första dagar. Drog in till Borås tidigt på morgonen för en heldags jobb på Texport. 12 härliga arbetstimmar blev det. Efter hemkomst vid halv tolv kändes sängen som en mjuk skattkammare.

Torsdag

Återigen laddad för träning. En premiärtur med tröghjul på Eagle-skidorna. Utrustningen fungerade bra, liksom kroppen. Regnet öste ner, vilket gjorde att luften för första gången på ett par dagar var underbar att andas. Formen går definitivt inte att klaga på. 2:40 stannade klockan på.

Fredag

Återigen en relativt tuff träningsdag. Ett klassiskt RS-pass på förmiddagen (3:30) och ett intervallpass på skaterullen under aftonen (1:50). Körde 3x6min + 3x4min A3. Första intervallerna var benen som stockar, för att i takt med skymningen bli pigga och snabba. Känns bra att kroppen kan svara bra på fartträning trots stor träningsdos.

Imorgon är det slutryck för flyttstäden i gamla lägenheten. Utöver det ett distanspass skate och ett intervallpass löpning.

Här lite 7ka bilder:

Ett 7kt weirdo, en lovande RS-bränna, 2 softare i nytt crib, ett spökträd, oordning under flytten, samt LYCKAN! Efter 22 år och ett par månader fann jag den till slut. Det var inte lätt att hitta dit, men skam den som ger sig.

Slagga tungt!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på juni 10, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: