RSS

Sommarlov

02 Jun

Första dagen på sommarlovet avnjutes i detta nu. Det är obeskrivligt hur skönt det känns att vara klar med denna terminen. Sista veckorna har varit påfrestande och nu är alla bördor som bortblåsta. Livet är king!

Igår gjorde jag sista tentan, en partentamen. Det var mycket trevligt att kunna sitta och diskutera svaren, samtidigt som det var möjligt att snacka lite skit emellanåt. Området som vi tenterade var Symtom och tecken på ohälsa 9 hp. 77 diagnoser eller något liknande skulle sitta so gjutet, vilket gjorde att plugget var tvunget att utföras med relativ disciplin!

Tisdagen, dagen före tentan, tillägnades helt och hållet diagnosstudier. Från klockan 11-24. Anledningen till den fördröjda pluggstarten var att en pluggspree på måndagkvällen höll i sig till halv 4. Det gäller att ta vara på de tillfällen som ges!

Några bilder som visar hur livet faller sönder inför tentamen. Kostvanorna kan vara något att jobba på. Lägg märke till att all mat dock ger själen ro! Middagen består av kokt potatis och BBQ-sås.

Frukost

Frukost

Middag

Middag

Efter gårdagens skolavslutande tenta åkte jag till den nya lägenheten där Agnes på 30 minuter redan gjort sig hemmastadd. Vi åt pizza. Eller skulle gjort, Agnes beställde en Hawaii till sig själv och en kebabpizza till mig. Bagar’n tolkade pizza som pita. Jag fick äta Kebab i pita. Det var ruggigt gott!

Vi myste och diskuterade inredning. Såhär ser lyan ut:

Under aftonen blev det sedan ett långpass på rullskidorna, stakning, då jag inte hade några skidor med backspärr (förutom 4or) hemma . Detta visade sig mycket ödesdigert och medförde en högst ömmande armbåge. Helvete rent ut sagt!

Jag insåg min begränsning och for och köpte ny utrustning, hjul med backspärr och nya tävlingsskate, borta hos Westman. Nu ska förhoppningsvis både utrustning och kropp hålla framöver!

Kvällen avslutades med bio och filmen Limitless. Riktigt skön rulle med mycket underhållning. Känner att jag skulle behöva NZT!

Kör hårt!

 
1 kommentar

Publicerat av på juni 2, 2011 i Religiös åskådning

 

Ett svar till “Sommarlov

  1. Tobias

    juni 2, 2011 at 13:14

    Sommarlov är aldrig fel

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: