RSS

Not KING OF THE HILL

29 Maj

Söndagens dagsverke bestod av en rullskidtävling i två delar. Racet inleddes med 3,4 km klassisk åkning i KOTH-backen och avslutades med samma sträcka, fast på skate.

Jag är nöjd med min prolog, där jag gick in på en topp10-placering i ett namnkunnigt startfält. Det känns skönt att slitet ger resultat! Jaktstarten var mycket tight och jag förlorade där 5 placeringar ganska omgående, men lyckades sedan hålla ifrån och gå i mål på en godkänd placering. Kan pga utebliven 1a-plats ej titulera mig som konung av backen denna dag.

På skaten finns det extremt mycket att hämta. Ett par nya tävlingsskate är beställda tills på onsdag. Det skall förhoppningsvis lösa problemet. Till nästa år kommer skall det taggas rejält! Då är det dags för comeback nr. 3. Förra årets KING OF THE HILL var min första tävling efter en tids uppehåll från konditionsträningen.

Efter MUCK den 19 Mars 2010 hade jag tänkt bli gymråtta på heltid. Tur var det väl att jag kom på bättre tankar, annars hade jag nog luktat illa och haft gnagartänder vid det här laget. Knappt ett år efter att den ”riktiga” träningen kom igång på allvar märks det att utvecklingen har gått starkt framåt och det ska bli spännande att se hur långt det går att pressa kroppen till nästa år. En högre träningsdos med betydligt fler fartpass kan inte ge annat än en fortsatt positiv utveckling (hoppas jag!)!

Nu väntar träningsuppehåll i två hela dagar. På onsdag eftermiddag går jag på sommarledighet, men dessförinnan är det all in på två tentor som gäller. Sommarledigheten betyder inte bara start på sommarlovet, utan även start på juni månad, under vilken 60 färska träningstimmar är planerade. Life is good!

 
1 kommentar

Publicerat av på maj 29, 2011 i Religiös åskådning

 

Ett svar till “Not KING OF THE HILL

  1. Agnes

    maj 31, 2011 at 21:24

    life is good ❤

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: