RSS

Old Corner

18 Maj

En heldag i skolan med diabetesföreläsning mellan 9-16 är riktigt intressant, men dessvärre också gravt sövande. Detta resulterade i att jag vid hemkomst däckade tillsammans med Agnes under ett par ögonblick. När hon sedan skulle iväg på äventyr var även jag tvungen att vakna till liv. Det i sig var en stor utmaning. Jag var så sömndrucken att jag var nära att gå omkull när jag skulle kyssa min kära farväl.

Att motivationen till träning var på topp, det kan man ju inte säga. En portion gröt med extra strösocker satte dock fart på maskineriet och vips så svischade ett par Pro-Ski C2:or med tillhörande riddare fram på cykelvägen genom centrum. Rutten blev Gamlestan-Lackarebäck-Gunnebo-Pixbo-Mölnlycke-Råda-Hultebacken-Tahult-Härkeshult-Jonsered-Partille-Gamlestan. En, trots vädret, mycket vacker färd på ca: 43 km som tog 3 timmar blankt.

Hultebacken, som är en avstickare från gamla Boråsvägen mellan Mölnlycke och Landvetter, är min, på rullskidor, hittills brantaste avverkade backe.

HultebackenBårhult

Tur att Bårhult ligger bara ett par hundra meter bort om man skulle råka ta i alldeles för hårt i den branta klättringen uppför.

Efter avslutat pass gick jag i min ensamhet till den lokala restaurangen Old Corner och beställde en Langoustine. Kan vara världens absolut godaste pizza. En bira och en virre till denna underbara pirre på O.C, det är grejer det! Nu är det läggdags och återhämtning inför morgondagen.

Skall för övrigt springa varvet på lördag. Det är nu säkert. Tackar J-mannen för det (beklagar att du fick ställa in!)!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på maj 18, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: