RSS

Rising Force

27 Apr

Klicka på rubriken och känn kraften flöda.

Energin är på väg tillbaka efter fyra sjukdagar. Kände under gårdagen att förkylningen började ge med sig och när klockan ringde vid 7 idag vaknade jag i ny förpackning. Började dagen med ett lugnt klassiskt rullskidpass på tävlingshjul för att känna på kroppen och se så att utrustningen fungerar. På söndag kör jag nämligen årets första rullskidtävling. Skall bli mycket spännande att se hur det går!

Tills dess är schemat relativt tight. Arbetsveckans sista dagar består av mys, föreläsningar, plugg och givetvis träningen där fokus ligger på att hitta formen till 10mila. På lördag bär det av upp till Botkyrka, där tävlingarna avgörs(i de lummigt gröna delarna av denna stadsdel och inte i betongdjungeln som man först kan tro). OK Tranan går all in med ett stabilt lag, hoppas det håller! För min del blir det sträcka 2, vilket innebär att en tung börda belastar mina arma axlar. Det gäller att hålla tungan rätt i mun och gå spik i den kolsvarta stockholmsnatten!

Direkt efter målgång är det uppsittning för vidare fordonsmarsch riktning sydväst mot Landsjön där ett par timmars god sömn skola avnjutas innan starten av Landsjön Runt.

Nu vankas det mys på ett skär ute i den göteborgska arkipelagen.BBQ and LOVE it is!

Stay strong!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på april 27, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: