RSS

Kontrollplock

15 Apr

Då det inte blir något SM-tävlande för mig på den stora ön till helgen var jag tvungen att dra ut i skogen för att hitta den rätta känslan. Med karta och kompass i högsta hugg tog jag vagnen till Töpelnsgatan, löpte ut till bortre delen av Lilla Delsjön och påbörjade där en ca 10,2 km lång OL-bana bestående av många stigningar och 29 krokiga kontroller. Riktigt fint kontrollplock med många riktningsändringar och stor variation. Efter att ha avverkat banan på 87 minuter påbörjades en mycket ostimulerande nedjogg från målet vid Svartetjärn hem till Gamlestaden. Totalt blev passet 145 härligt kvalitativa minuter.

Bara för att någon stackare smög in en liten ”extratenta” på Farmakologitentan för någon månad sedan blir det tidig uppstigning imorgon för att kriga till sig ett G. Drygt värre att behöva sitta uppe en fredagkväll och plugga. Blir parallellt med plugget lite Coladrickande och en smutt Laphroaig. Man får försöka njuta av det lilla.

Imorgon efter tentan blir det ultrarapid hem för att köra ett relativt ”tidigt” intervallpass på SkiErg:en. Detta för att jag ska bli pigg nog att framåt eftermiddagen hinna ge mig ut och sola lite på rollerskisen lagom till dess att himlen spricker upp. Blir till att tagga morgondagen nu. Bye!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på april 15, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: