RSS

Trötthet och brist på energi

13 Apr

Gårdagen var en mycket välfylld och väl utnyttjad dag. På de 16 timmarna mellan kl 07.00 och 23.00 hann jag i kronologisk ordning med att: köra morgonstyrka, äta frukost, gå i skolan skolan mellan 9-12, luncha, köpa choklad till praktiken, åka till Kungälv, praktisera mellan 13.30-21.50, åka hem och slutligen komma i säng.  Det var skönt att få somna igår.

Idag har tempot vart betydligt lugnare. Skolan började 9 och höll egentligen på till 16, men i brist på intresse lämnade jag vid 14 för att hinna varva ner och fokusera på träningen. Känns vettigare att göra så när föreläsaren är risig, snackar innantill utifrån sin powerpoint och man känner att det går att läsa in en heldag på en halvtimme.

Dagens träning bestod av ett pass på två timmar komponerat av klassiska rullskidintervaller med stark betoning på stakning. Eftersom det inte fanns tid till att vara med på Sterns träning i Mastenbacken igår fick det bli individuell träning där idag. Upplägget på intevallerna såg ut som ”vanligt”, först korta och sist en lång. Började med 5 st 4minuters stakintervaller upp till första krönet och avslutade med en 10minutare hela vägen upp till masten det sista. Var inga problem att hålla tiderna under intervallerna och formen kändes riktigt bra trots att det blev bränslestopp efter uppvärmningen någonstans. Känns skönt att få positiva besked även idag, med tanke på att det denna gång blev 5st 4minutare jämfört med 4 förra gången. Läs om första mastenpasset! Dessutom kapade jag 45 sekunder på den långa intervallen. Trevligt att det åtminstone går framåt!

Undra vad IK Stern bjuder på för träning nästa tisdag…

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på april 13, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: