RSS

Masten- och Sternpremiär

05 Apr

Klockan 08:00 ringde väckarklockan. Skönt med en liten sovmorgon! 09:30 började en kort men kul och intressant praktikdag i sjukgymnastikens tecken. Mycket givande att se vården från en helt annan synvinkel än sjuksköterskans. Vid ettiden bar det tillbaka till Götet.

Jag hade ett uppdrag för dagen, nämligen att leta rätt på ett förrymt ställ till SkiErg:en. Efter extremt många olika bud från posten lyckades jag hitta den på Företagscenter på Kruthusgatan. Skönt att min älsklings födelsedagspresent till mig äntligen är i tryggt förvar! Posten är utan tvekan det sämsta jag upplevt vad gäller leveranser av paket i alla storlekar. Lätt att bli upprörd för mindre vad gäller det sattyget!

I kontrast till det föregående negativt laddade stycket kommer här en kort presentation om en positiv upplevelse, hur jag lyckades bestiga kullen där Brudaremossens TV-mast reser sig mot skyn. Klättringen bestod inledningsvis av 4 lite kortare stakintervaller på 4 minuter vardera på samma sträcka. Dessa gick uppför första backen på ungefär 45 stigningsmeter:

Den avslutande 5e intervallen gick ända från GLTK upp till toppen av mastenkullen och mätte knappt 110 stigningsmeter och tog 10:45. Körde stakning hela vägen förutom sista branten upp till masten. Grymt skönt att känna en helt okej form och att slippa ont i armbågarna trots ett pass på 1:55, i stort sett bestående av enbart stakning. Här är sista intervallen på kartan:

Passet kördes för övrigt i IK Sterns regi. Mycket trevligt och kul att köra med andra och att få in lite tävlingsmoment. Får bli mer av dessa pass under rullskidsäsongen!

 
3 kommentarer

Publicerat av på april 5, 2011 i Religiös åskådning

 

3 svar till “Masten- och Sternpremiär

 1. K-J

  april 6, 2011 at 10:58

  Keep going strong!

   
 2. aleandrowest

  april 7, 2011 at 23:09

  See the star shining bright in the sky. U lead ma way bro!

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: