RSS

Västkustens pärla: Vinterparadiset Göteborg

01 Apr

Det är för övrigt inget aprilskämt.

Förmiddag på snö i skidbacken

Efter en lång och behövlig men framförallt väldigt mysig sovmorgon gav sig Agnes ut på en långpromenad. I saknaden av min älskade och med rädsla för att vara ensam hemma satte jag mig i bilen och tryckte plattan i botten för att få lite intimt umgänge med snön borta i Alebacken.Nedan en tärd man som nått toppen efter 73 tuffa stigningsmeter.

Enligt backens hemsida stängde de den 23e Mars och förhoppningarna på snöläget var därav inte alltför stora före avfärd. Väl på plats visade det sig att snön bara var lite smutsig, men att det i övrigt var fina förhållanden. Bara till att slänga på sig skatelaggen och köra! Formen är efter omständigheterna bra och tio dagar med penicillin verkar ha gjort susen. Nu kan det bara bli bättre!

Eftermiddag på asfalterad strandpromenad

Efter lunchen stod ett härligt eftermiddagspass på schemat. Rullskidor en timma var det tänkt. Agnes följde med på cykel och tillsammans bevisade vi att tiden går snabbt med bra sällskap. Vips sade det så stannade klockan på 1:30.

Utsikten är fin från cykelvägen i Göteborgs hamn. Kommer man längre ut blir det ännu finare. Ungefär såhär var vyn under aftonstrapatsen:

Nu skall vi släcka ljuset på Banérsgatan 7b. God natt och sov gott!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på april 1, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: