RSS

Slut på elende – Euforin är född

30 Mar

Efter en lång Onsdag kommer jag att somna som en mycket gammal och föråldrad man. Sjukdomskomplikationer och tvånget till vila från allt fysiskt ansträngande i kombination min 22a födelsedag verkar ha förvandlat mig från en välbehållen 21-åring till en svag, avdankad, inaktiv och tärd 22-åring. Tiden tar ut sin rätt. Det gör ont att bli gammal!

Utöver den pågående misären i den negativa vågskålen finns det i den positiva vågskålen två solklara faktorer som ger tillvaron en relativ jämvikt. Faktor 1: Idag, Torsdag, är sista dygnet med pencillin, vilket innebär lite lugn träning i slutet av veckan. Om kroppen klarar att hålla sig till lugnt är ännu oklart. Faktor 2: Förväntat leveransdatum för ställ till SkiErg är Tisdag den 5/4, vilket innebär intervallträning på SkiErg senast Tisdag kväll! Om allt går som det ska vill säga. Hoppas på det!

Praktiken på Kungälvs Sjukhus funkar riktigt bra. Blodad tand och sug efter ökat teoretiskt kunnande är två av bieffekterna. Trötthet en annan. Det kostar att vara på plats mellan kl 06.30 och 16.00 när man är van vid det lite lugnare studentlivet. Lyckligtvis är resten av veckans pass är förlagda till kvällen. Det innebär sovmorgon och förhoppningsvis en pigg kropp som tål träning.

Sammanfattningsvis: Vändpunkten är nådd. Nu klättrar vi mot nya höjder med det mörka eländet nedtryckt i bagaget och den ljusa euforin flödande i tillvaron. Livet é kung!

 

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på mars 30, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: