RSS

På väg upp

26 Mar
På väg upp

Först och främst vill jag upplysa:

Efter sjukdomens tyngsta fas under onsdagens tidiga timmar klättrar hälsan stadigt mot högre höjder. Under torsdagen utnyttjades tillgången till bil genom att lämna tryggheten bakom barrikaderna i sjukdomsbunkern för att besöka Skärgården i allmänhet, Hönö och Öckerö i synnerhet. På vägen dit inhandlades komplement till dagens välkomponerade lunch på Almondy Outlet i Torslanda. Måltiden bestod till slut av en smarrig DAIM-tårta på 1720 gram tillsammans med två banarer och en proteinbar. Kan man leva nyttigare?

Ute på öarna blev det till att börja med en tur med bilen runt om på vägarna för att kolla läget, följt av en liten vandring genom Ersdalen och lite fotografering bland skären. Strålande sol tillsammans med en frisk västlig bris gav själen ro och väckte saknaden av de otaliga seglatserna med familjen. Ibland längtar jag den tiden tillbaka. Dokumenterade med lite bilder:

Hamnat fel?
Bunker
Skottfältsröja?
Huvudrätten serverades kall
Vinga i fjärran

Gårdagen bestod till största delen av rekreation i form av film och en liten kvällstur in till stan. Filmtittandet har varit intensivt de två senaste dagarna. I onsdags såg vi Wall Street: Money Never Sleeps och Toy Story 3. Torsdagens filmer var The Green Hornet, följt av Megamind.

Inne i stan träffade jag min älskade stridsparskamrat Regnéll som hade vägarna förbi. Alltid lika trevligt att ses och filosofera om livets utmaningar och öden. Det är tungt med distansförhållande bara. Den biten var bättre i lumpen, då var hela gruppen samlad största delen av dygnet. Nu är vi utspridda över hela riket…

WEBBTENTA på schemat!

Peace out

 

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på mars 26, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: