RSS

Årsdag, helg och praktik…

20 Mar

…har stått på schemat i helgen. Den tredje delen börjar på riktigt imorgon kl 08.00 och håller sedan på under nästkommande tre veckor. Totalt skall 105 timmar registreras, utvärderas och bedömas. Mycket spännande!

Igår, den 19e Mars, var det ett år sedan Charlie Tango för sista gången marscherade ut genom grindarna från Berga och Amf1. På många sätt en sorgens dag, men samtidigt ett ögonblick som för alltid kommer att bära fina minnen och värma i hjärtat! De största stridskukarna som någonsin existerat, R.I.P.

Detta bildspel kräver JavaScript.

I övrigt blev det en visit till Hillared i fredags efter skolan. Härligt att komma hem och bara vara ibland. Umgås, äta gott och lägga livet på hyllan för ett par timmar. Efter en härlig fredag drog jag och mor upp till Såken tidigt på lördag morgon för ett pass på vad vi trodde skulle vara skare, men 20 cm blötsnö gjorde det svårt att uppskatta förhållandena, så istället blev det ett skatepass på skidstadion. Sol, värme och vårkänslor gjorde gott. Efter en god lunch bestående av ugnsbakad hälleflundra och pressad potatis bar det åter av till Göteborg. Jag och Agnes åt god mat.

Denna veckas sista dag har spenderats i lugnets tecken förutom en shoppingutflykt och ett träningspass. I Allum inhandlades ett par Ecco-sandaler till praktiken. I Jonsered genomfördes ett intervallpass uppför en brant backe på Swenors 4or. 7 minuter tog intervallerna. 4 st orkade jag med. Det blir nog många pass i den backen under kommande halvår. Känns som bra förutsättningar för att utveckla uppförsåkningen!

Nu blir det till att slagga och ladda för praktiken!

CU!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på mars 20, 2011 i Religiös åskådning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: